Denna sommaren har jag ägnat mycket tid åt att fotografera till turistdelen av näringslivet i Ängelholm. Det roligaste med just denna typen av fotografering är ju att den är så varierad! Dessutom är jag ju och besöker ställen som jag inte varit på tidigare eller så var det i alla fall väldigt längesedan.

Extra roligt att besöka Västersjön med en riktig fiskeexpert! Kalle från Betesboxen har fångat en hel del stora (fula?) fiskar genom åren och det var tryggt att ha honom med på detta uppdraget när Isabella och Linn också fick prova. :) Lite camping på det så är ju en helg räddad! Om temperaturen är över 15 grader i alla fall… ;)

ateljelena-fotograf-fiska-2 ateljelena-fotograf-fiska-8 ateljelena-fotograf-fiska-1 ateljelena-fotograf-fiska-7 ateljelena-fotograf-fiska-11 ateljelena-fotograf-fiska-12ateljelena-fotograf-fiska-17 ateljelena-fotograf-fiska-31ateljelena-fotograf-fiska-32

 

Fotograf i Ängelholm, Helsingborg, Ateljé Lena Photography, Lifestylefotograf, Bilder med liv och känsla, Västersjön, Ängelholms Näringsliv, turism i Ängelholm,

Pappa/barn, Pappor med barnen