Då har äntligen nummer två ab B2B-magasinet EHLM kommit ut. Det är alltid lika roligt att vara ute och fotografera bland alla entreprenörer och företag i Ängelholm med omnejd.

Inte nog med att jag får fotografera i fantastiska miljöer så träffar jag ju också väldigt mycket trevliga människor. I detta inlägget bjuder jag på lite fler av bilderna som jag tog på Orangeriet.

Nästa inlägg kommer jag visa fler bilder som jag tog när jag fotograferade Christopher Liljewall i Rögle. Den som väntar på något gott! :)

Här kan ni se hela tidningen i pdf och läsa artiklarna.

ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-70 ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-53ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-56 ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-58ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-2ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-8 ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-13ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-16 ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-20ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-30 ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-36ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-6ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-93ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-88 ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-85ateljelena-fotograf-orangeriet-webb-94

 

Fotograf i Ängelholm och Helsingborg, Ateljé Lena Photographer, Porträttfotograf, Lifestylefotograf, Orangeriet