Dessa fotograferingar är några av mina favoriter! Familjen Helsingborg behövde nya bilder på stopp utmed Kattegattleden och vi stannade i Ängelholm, Arild, Mölle och Domsten. I Arild besökte vi Arilds Vingård och Rusthållaregården (och ja, både vin som vi smuttade på och maten smakade fantastiskt). Egentligen behöver jag inte säga mer om varför just sådana fotograferingar är roliga! ;) Det förstår ni säkert själva!

Fint väder fick vi också på denna lifestyle fotografering.

Tack till Helsingborgs kommun och Familjen Helsingborg, Ängelholms Näringsliv samt modellerna Tove och Niklas (ja det är mannen och ja han börjar bli van ;))

Blir ni inte sugna på att cykla nu så vet jag inte!

ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-4ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-2 ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-13ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-21ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-26 ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-29 ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-35 ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-36ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-38 ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-43ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-42ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-56 ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-47ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-53ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-61 ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-62ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-73 ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-70ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-78ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-86 ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-88 ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-90 ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-92 ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-102 ateljelena-fotograf-kattegattleden-webb-104

 

 

Fotograf i Skåne, Fotografera Kattegattleden, Turism i Skåne, Lifestyle fotograf i Ängelholm och Helsingborg, Familjen Helsingborg, Destination, Cykla längs Kattegattleden, Arilds vingård, Rusthållaregården, Arild, Mölle, Domsten