När jag fotograferar produkter vill jag verkligen att de ska vara levande samtidigt som man ser produkterna. Vissa bilder är rena stämningsbilder också som visar känslan företaget vill visa. Här är det mOm of Sweden som återigen har gjort en sååå fin smyckeskollektion. Bilderna skulle få en viss grafisk känsla och förmedla coolhet och lite busighet bland annat. :)

ateljelena-fotograf-mom-webb-1ateljelena-fotograf-mom-webb-11 ateljelena-fotograf-mom-webb-67 ateljelena-fotograf-mom-webb-48 ateljelena-fotograf-mom-webb-47 ateljelena-fotograf-mom-webb-45 ateljelena-fotograf-mom-webb-39 ateljelena-fotograf-mom-webb-36 ateljelena-fotograf-mom-webb-35 ateljelena-fotograf-mom-webb-32 ateljelena-fotograf-mom-webb-27 ateljelena-fotograf-mom-webb-24 ateljelena-fotograf-mom-webb-23 ateljelena-fotograf-mom-webb-14

 

 

Fotograf i Ängelholm och Helsingborg, Silversmycken, Mom of Sweden, Produktfotograf, Lifestylefotograf