När företaget Topflight i Ängelholm behövde nya bilder så tillbringade jag en dag och fotograferade deras verksamhet. Allt från produktion och lager till personal. Främst var det bilder på deras verksamhet med anställda in action som låg i fokus. På dessa uppdrag är det så kul att gå runt och fotografera och hitta annorlunda vinklar! Kan bli hur konstnärliga bilder som helst :).

ateljelena-fotograf-topflight-webb-46 ateljelena-fotograf-topflight-webb-50 ateljelena-fotograf-topflight-webb-54ateljelena-fotograf-topflight-webb-57 ateljelena-fotograf-topflight-webb-59ateljelena-fotograf-topflight-webb-68ateljelena-fotograf-topflight-webb-18ateljelena-fotograf-topflight-webb-7ateljelena-fotograf-topflight-webb-15ateljelena-fotograf-topflight-webb-11ateljelena-fotograf-topflight-webb-103ateljelena-fotograf-topflight-webb-88 ateljelena-fotograf-topflight-webb-75 ateljelena-fotograf-topflight-webb-92ateljelena-fotograf-topflight-webb-117ateljelena-fotograf-topflight-webb-111ateljelena-fotograf-topflight-webb-122 ateljelena-fotograf-topflight-webb-126ateljelena-fotograf-topflight-webb-133ateljelena-fotograf-topflight-webb-142 ateljelena-fotograf-topflight-webb-146 ateljelena-fotograf-topflight-webb-150

 

 

Lena Evertsson, Ateljé Lena Photography fotograf i Ängelholm och Helsingborg, Företagsfoto, Lifestyle- fotograf, Verksamhetsfoto, Porträttfotograf, Topflight