Innan jul så åkte jag ner till Trelleborgs Kommun för att hjälpa dem med bilder till en del som kallas Kraftsamling. Vi åkte runt och fotograferade hela dagen på olika arbetsplatser. Allt från bilverkstad, taxi, butik, hotell och restaurang. Tänkte starta året och bjuda på lite bilder från den dagen! Välkomna till ett nytt år hos mig.

ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-12 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-13 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-17 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-20 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-22 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-23 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-25 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-26 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-27 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-28 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-29 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-34 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-36 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-39 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-43 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-55 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-58 ateljelena-fotograf-trelleborg-webb-61

 

 

Fotograf i Ängelholm, Lifestyle fotografering för Trelleborgs kommun, Ateljé Lena Photography, Fotografering av verksamheter,