Alltså det här var så kul! Att fotografera modellen Elsa från Sweden Models och verkligen få lov att gå loss och vara kreativ. Här gick jag och Ebba-Linnea som stod för make och hår verkligen all in! Knallgul bakgrund och ögonfransar to die for. :)

Dessutom var ju Elsa sjukt duktig och cool! Eller hur?

ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-2 ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-1 ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-3ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-6ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-8 ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-7ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-9ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-10ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-5 ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-4ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-12ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-13ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-15 ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-16ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-17ateljelena-fotograf-elsa-fashion-webb-18

 

 

Fotograf Lena Evertsson, Ateljé Lena Photography, Fashion, modefotograf, Seden Models, Modell, Model shoot, MUA Ebba Linnea Hair & make up