När Wykmans plåt ville ha nya bilder till sin hemsida blev jag så glad. De var verkligen öppna för att göra något kreativt med sina produkter och plåt det är så snyggt att fotografera. Varje bild ser ut som ett stilleben! Se själva! Nästan som en tavla med de coola färgerna och formerna. Ska bli kul att se deras nya hemsida som är på gång!

ateljelena-fotograf-wykmans-webb-3 ateljelena-fotograf-wykmans-webb-5 ateljelena-fotograf-wykmans-webb-12 ateljelena-fotograf-wykmans-webb-13 ateljelena-fotograf-wykmans-webb-17 ateljelena-fotograf-wykmans-webb-19 ateljelena-fotograf-wykmans-webb-32 ateljelena-fotograf-wykmans-webb-34 ateljelena-fotograf-wykmans-webb-41 ateljelena-fotograf-wykmans-webb-44

 

Fotograf i Ängelholm, Företagsfotograf, Verksamhetsfoto, Wykmansplåt, Ateljé Lena Photography, Fotograf Lena Evertsson, Lifestylefoto