Dessa lifestylefotograferingar är verkligen något jag uppskattar att fotografera. Som fotograf för Näringslivet i Ängelholm och Turism i Ängelholm så upptäcker jag nya pärlor hela tiden!

Visst kände jag till skogen vi var i men det var alldeles för längesedan jag vistades i den… Tove och Hasse hoppade in som vandringsmodeller (kan man säga så? ;)) och gjorde det så bar så jag bara måste blogga detta fotouppdraget.

ateljelena-fotograf-skaneleden-webb-8 ateljelena-fotograf-skaneleden-webb-11 ateljelena-fotograf-skaneleden-webb-17 ateljelena-fotograf-skaneleden-webb-20 ateljelena-fotograf-skaneleden-webb-25 ateljelena-fotograf-skaneleden-webb-26 ateljelena-fotograf-skaneleden-webb-28

 

 

Fotograf i Ängelholm och Helsingborg, Lifestyle-fotograf, Vandra Skåneleden, Visit Ängelholm, Visit Skåne, Turism i Ängelholm, Ängelholms Näringsliv. Levande bilder