Ibland stämmer allt! Väder, kläder, modeller, ja jag vet att de råkar vara mina guldklimpar men vad fasen… Det blev väldigt bra om jag får vara lite ödmjuk! ;)

Enzo gjorde sitt första modellinhopp med bravur och Linn gjorde Peak Performance-kläderna rättvisa tycker jag. Jag ville skapa en känsla av coola fritidskläder för kids när jag fotograferade dessa modebilder. Kläder som tåler väder och lek men ändå ser snygga ut.

Lyckades jag?

ateljelena-fotograf-peak-webb-1 ateljelena-fotograf-peak-webb-3 ateljelena-fotograf-peak-webb-2 ateljelena-fotograf-peak-webb-4 ateljelena-fotograf-peak-webb-5 ateljelena-fotograf-peak-webb-6 ateljelena-fotograf-peak-webb-7 ateljelena-fotograf-peak-webb-8 ateljelena-fotograf-peak-webb-9ateljelena-fotograf-peak-webb-11 ateljelena-fotograf-peak-webb-10ateljelena-fotograf-peak-webb-12ateljelena-fotograf-peak-webb-13 ateljelena-fotograf-peak-webb-14 ateljelena-fotograf-peak-webb-15 ateljelena-fotograf-peak-webb-16

 

 

Modefotograf, mode för barn, peak performance, peak performance sweden, Fotograf i Ängelholm och Helsingborg, Sweden Models