Fotojobbet med att forma Ginger Graphics grafiska profil fortsätter och nu var vi på Kullaberg och lekte med lite rök. Det var en utmaning eftersom röken inte direkt går att styra utan har sitt eget liv och följer vinden men herregud vad kul det var.

Så mycket roliga effekter i bilderna som man inte hade fått på annat sätt. Jag testade både att fota i solljus, skugga och motljus. Frågan är vilka som blev bäst… Vad tycker ni? Jag är smått kär i alla! Ha ha

 

ateljelena-fotograf-ginger-webb-1ateljelena-fotograf-ginger-webb-2 ateljelena-fotograf-ginger-webb-3 ateljelena-fotograf-ginger-webb-4 ateljelena-fotograf-ginger-webb-5 ateljelena-fotograf-ginger-webb-6 ateljelena-fotograf-ginger-webb-7 ateljelena-fotograf-ginger-webb-8 ateljelena-fotograf-ginger-webb-9 ateljelena-fotograf-ginger-webb-11 ateljelena-fotograf-ginger-webb-12 ateljelena-fotograf-ginger-webb-13 ateljelena-fotograf-ginger-webb-14 ateljelena-fotograf-ginger-webb-16 ateljelena-fotograf-ginger-webb-17 ateljelena-fotograf-ginger-webb-18 ateljelena-fotograf-ginger-webb-19 ateljelena-fotograf-ginger-webb-20 ateljelena-fotograf-ginger-webb-22 ateljelena-fotograf-ginger-webb-23 ateljelena-fotograf-ginger-webb-24

 

Fotograf Lena Evertsson, Ateljé Lena Phhotography, Företagsfotograf, Porträttfotograf Ängelholm och Helsingborg, Ginger Graphic