När Kalle på Attramera behövde bilder till sitt nystartade företag tackar man inte nej! Kalle är inte bara en fd kollega till mig utan en grym entreprenör. Hans företag hjälper er att bli attraktiva på marknaden. Attramera hjälper företag och organisationer att attrahera kandidater och följare. För att kunna hitta era drömanställda måste man också attrahera dessa på sociala medier osv. Riktigt intressant tanke! Kolla in hans hemsida. Ni kan även se Kalle i Nedsläckt land på Svt Play, vad krävs för att klara sig om krisen är ett faktum? Några av bilderna på honom bjuder jag på här!

ateljelena-fotograf-kalle-webb-2ateljelena-fotograf-kalle-webb-1 ateljelena-fotograf-kalle-webb-22 ateljelena-fotograf-kalle-webb-13 ateljelena-fotograf-kalle-webb-11 ateljelena-fotograf-kalle-webb-7 ateljelena-fotograf-kalle-webb-4 ateljelena-fotograf-kalle-webb-3

 

Porträttfoto, Fotograf i Ängelholm och Helsingborg, Företagsfoto, Foto till hemsida, business foto, Ateljé Lena Photography, Lena Evertsson Fotograf, Attramera, Sociala medier, lifestylefotograf