När jag besökte Heberleins produktion i Förslöv så kan jag lova att kameran luktade rökt korv i flera veckor. :) Det var det klart värt för att få till den rätta känslan på bilderna och det är det jag är ute efter som fotograf.

Önskemålet från dem var att fånga deras traditionella sätt att röka kött och korv på bild.

Det var alltså bara in i röken och hänga på i processen.

ateljelena-fotograf-heberleins-webb-12 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-14 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-17 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-22 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-23 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-24 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-26 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-28 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-34ateljelena-fotograf-heberleins-webb-37 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-47 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-49 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-52 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-54 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-56 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-59 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-61 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-63 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-64 ateljelena-fotograf-heberleins-webb-68

Fotograf i Ängelholm Helsingborg, Ateljé Lena Photography, Lifestyle fotograf, Porträttfotograf, Företagsfotograf