Ni kanske gifte er i somras och fick fantastiska bilder levererade av er bröllopsfotograf? Vad ska ni göra med dem? Hur ska ni på bästa sätt förpacka och njuta av er stora dag för resten av era liv?

Mitt val är enkelt! Utöver en eller två förstoringar i fineprint hade jag valt att göra en bok. En bok som är utöver det vanliga och är handgjord i Polen- QTArtbook som just denna boken nedan på Sara & Christian, är en av mina favoriter. Fotoomslag, matt härlig fineprint, sidor som är härliga att bläddra i och givetvis lay-flat. Och ja, ni ser rätt! Det är små bomullshandskar som medföljer. ;)

Så mitt råd som bröllopsfotograf till alla nygifta (eller varför inte som 1:års gåva?) är att paketera era bilder i en QT-bok.

ateljelena-fotograf-angelholm-Qtartbook-10ateljelena-fotograf-angelholm-Qtartbook-1ateljelena-fotograf-angelholm-Qtartbook-3ateljelena-fotograf-angelholm-Qtartbook-7ateljelena-fotograf-angelholm-Qtartbook-4ateljelena-fotograf-angelholm-Qtartbook-6ateljelena-fotograf-angelholm-Qtartbook-5ateljelena-fotograf-angelholm-Qtartbook-2ateljelena-fotograf-angelholm-Qtartbook-8