När tjejerna på Trädgårdslycka ringde och ville ha bilder tyckte jag att det var ett perfekt tillfälle att fotografera lifestylebilder. Vad är då det undrar ni kanske? Jo för mig innebär det att man ska komma så nära verksamheten och känslan i företaget. Man ska nästan känna att man är där. Man har händerna i jorden och klipper rosorna. Kan ett foto få fram den känslan har man lyckats. Dessutom ska man som fotograf kunna få fram personerna som jobbar där också på ett naturligt sätt.

Ofta kan det vara lättare för de som fotograferas att faktiskt göra det som de brukar och i detta fallet så fixar Johanna och Lisa trädgårdar som namnet antyder. ;) Och de gör det väldigt bra dessutom!

ateljelena-fotograf-angelholm-tradgard-webblogga-45 ateljelena-fotograf-angelholm-tradgard-webblogga-8 ateljelena-fotograf-angelholm-tradgard-webblogga-5ateljelena-fotograf-angelholm-tradgard-webblogga-11 ateljelena-fotograf-angelholm-tradgard-webblogga-16ateljelena-fotograf-angelholm-tradgard-webblogga-18ateljelena-fotograf-angelholm-tradgard-webblogga-24 ateljelena-fotograf-angelholm-tradgard-webblogga-20ateljelena-fotograf-angelholm-tradgard-webblogga-29ateljelena-fotograf-angelholm-tradgard-webblogga-30 ateljelena-fotograf-angelholm-tradgard-webblogga-42ateljelena-fotograf-angelholm-tradgard-webblogga-49 ateljelena-fotograf-angelholm-tradgard-webblogga-46