Alltså jag har en förkärlek till att fotografera i råa tunnlar! Jag bara älskar betongkänslan så när det var lite halvtaskigt väder när jag skulle fotografera porträtten på Zoltan i Perstorp funkade denna gångtunneln perfekt! Zoltan behövde inte bli blöt (nu blev det uppehåll men jag kunde inte låta bli att använda tunneln ändå) och jag har en massa vinklar och roligt ljus att använda mig av!

Här kommer Zoltan Demant, App-utvecklare från Perstorp.

ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-4ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-1 ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-8ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-16 ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-5ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-6ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-12 ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-10 ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-7 ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-17ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-15ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-20 ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-22ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-26ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-25ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-24 ateljelena-fotograf-angelholm-zoltan-webb-27