I slutet av november gick färden till Varberg där Hanna & Antons bröllop ägde rum. Det var kallt, riktigt kallt (i alla fall för en bröllopsfotograf från Skåne…) och för att inte riskera en blåfrusen brud så valde vi att börja inomhus på Asia Spa som jag måste ge ett tack för deras gästfrihet. Här öppnades det sviter och konferenssalar och till sist hittade jag mina favoritermiljöer i trappan och i en liten loungedel där ljuset var bättre eftersom där fanns stora fönster.

Några av de roligaste och kanske bästa togs inne i sviten då Hanna (som är min svägerska) inte kunde sluta skratta, ni vet så där så att tårarna rinner!

Men nä, mina favoriter är nog ändå utanför Varbergs Kallbadhus! Jag tvingade ut brudparet för att få några utomhusbilder med så klart och det ångrar jag inte. Lite får de ju stå ut med när man anlitar släkten liksom… ;)

Festen efter bjöd på mycket musik eftersom Anton spelar i ett rockband och det märktes att det fanns en hel del som hade koll på var strängarna satt.

Tack för ett underbart vinterbröllop Hanna & Anton och för att jag fick vara er Bröllopsfotograf!

ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-2 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-4ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-5 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-1ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-7ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-12ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-13 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-14ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-21 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-58ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-25ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-27 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-26ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-32ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-42 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-41ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-45ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-47 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-46ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-48 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-51ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-52 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-56ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-53ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-64 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-63ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-66 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-68ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-70 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-72ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-75 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-73ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-76 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-77ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-80ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-84ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-85ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-86ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-87 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-89ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-91 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-93ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-98ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-104ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-105 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-106ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-107ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-110 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-112ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-114ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-115ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-116 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-119 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-117ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-121ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-122 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-123ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-129 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-132ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-137ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-138ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-128 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-139ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-147 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-143ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-151 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-153ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-155ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-157 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-160ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-164 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-172ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-180 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-182ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-186 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-184ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-190ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-193 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-192ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-201 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-194ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-195 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-200ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-207 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-209ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-204ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-210 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-211ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-213 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-215ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-219 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-220 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-221ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-225 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-223ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-227ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-229 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-228ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-232ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-241ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-243 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-252ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-253 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-255ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-257ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-258 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-259 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-260ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-261ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-263ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-267 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-264ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-268 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-269ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-272 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-274ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-275 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-277ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-280ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-281 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-282µ ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-287ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-288 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-290ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-294ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-295 ateljelena-brollopsfotograf-varberg-hanton-webb-218

 

Bröllopsfesten hölls på Träslövsgården i Varberg.

Klänningen har bruden själv varit med och designat.

 

Bröllopsfotograf Lena Evertsson, Bröllopsfotograf i Varberg, Ateljé Lena Photography bröllopsfotograf i Skåne, Ängelholm, Halland