Det är alltid lika kul att fotografera kläder och mode. I detta fallet fotograferade jag de fina yogakläderna för Santa Ni som passar lika bra på mattan som när man ska vara klädd.

Love it!

Tack till Marie för lån av hus och till Hotell Skansen i Båstad.

Modeller: Aicha och Laura

Make och hår: Julia Westerlund

ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-52 ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-51ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-50 ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-47ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-46 ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-44ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-41 ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-40ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-3 ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-2 ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-1ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-37 ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-36ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-31 ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-7ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-25 ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-28ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-34 ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-35ateljelena-fotograf-angelholm-santani2-webb-40 ateljelena-fotograf-angelholm-santani2-webb-44 ateljelena-fotograf-angelholm-santani2-webb-39ateljelena-fotograf-angelholm-santani2-webb-32 ateljelena-fotograf-angelholm-santani2-webb-33ateljelena-fotograf-angelholm-santani2-webb-28 ateljelena-fotograf-angelholm-santani2-webb-30 ateljelena-fotograf-angelholm-santani2-webb-24ateljelena-fotograf-angelholm-santani2-webb-18 ateljelena-fotograf-angelholm-santani2-webb-16ateljelena-fotograf-angelholm-santani2-webb-11 ateljelena-fotograf-santani2-webb-25ateljelena-fotograf-angelholm-santani2-webb-3 ateljelena-fotograf-angelholm-santani2-webb-2ateljelena-fotograf-santani2-webb-4 ateljelena-fotograf-angelholm-santani2-webb-1ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-14 ateljelena-fotograf-angelholm-santani-webb-15

 

Fotograf Lena Evertsson, Ateljé Lena Photography, Modefotograf, Fashion photographer, Fotograf Ängelholm, Helsingborg, Skåne,