Alltså, det är precis dessa företagsfotograferingar som är lite extra roliga! När man får gå utanför boxen och verkligen tillsammans med kunden spåna om vad som visar just deras verksamhet på bild. Jag vill att mina bilder ska bidra till att andra företag växer och skapa ett intresse när deras hemsida besöks.

Därför uppskattade jag verkligen fotograferingen på Sara som är en ny, begåvad uppstickare i föreläsnings- och verksamhetsutvecklingsbranschen.

SARA- Hållbart inre ledarskap”

”Det är många som har bråttom idag. Alla är ständigt på väg någonstans. Men ibland kan
det vara viktigt att stanna upp en stund och fundera över vilken väg man egentligen vill gå.
I en stressig vardag är det många som plötsligt byter jobb och blir brandman. Släcker bränder
istället för att göra det som de egentligen vill. Lyssna och kommunicera, utveckla och förbättra.”

Är ni nyfikna på vad bilderna kommer till att användas till så bara måste ni följa hennes bloggande! Klicka här.

Om ni vill se mina foton på henne så stannar ni här en stund till! ;)

ateljelena-fotograf-saraverk-webbny-5ateljelena-fotograf-sara-webb-15ateljelena-fotograf-saraverk-webbny-10ateljelena-fotograf-sara-webb-8 ateljelena-fotograf-saraverk-webbny-7ateljelena-fotograf-sara-webb-5ateljelena-fotograf-saraverk-webbny-17 ateljelena-fotograf-saraverk-webbny-14 ateljelena-fotograf-saraverk-webbny-11ateljelena-fotograf-sara-webb-1ateljelena-fotograf-sara-webb-32ateljelena-fotograf-sara-webb-28 ateljelena-fotograf-sara-webb-24ateljelena-fotograf-saraverk-webbny-24ateljelena-fotograf-saraverk-webbny-36ateljelena-fotograf-saraverk-webbny-27ateljelena-fotograf-saraverk-webbny-43ateljelena-fotograf-saraverk-webbny-51 ateljelena-fotograf-saraverk-webbny-45

 Fotograf Lena Evertsson, Ateljé Lena Photography, Företagsfoto, porträtt, fotograf Ängelholm och Helsingborg, Lifestyle-bilder,