Idag har jag gjort något jag inte är van vid och verkligen utmanat mig själv!

Eftersom jag är nominerad till årets entreprenör i Ängelholm så skulle Comotion filma mig. Jodå…. ;)

Titta in i kameran i 45 sek och skratta! Testa det! Lätt… Ha ha! Hoppas på att det blev bra för 2 tagningar var vad som krävdes.

Jag måste säga att jag trivs lite bättre bakom kameran än framför även om det var en rolig upplevelse. Att sen höra sin röst…. Oh my goood… Låter lite som Mat-Tina kom jag på! Pratar ju lite fort men saktar jag ner låter det mer som att jag läser in en ljudbok så Mat-Tina it is! ;)

Bilderna som jag är med på har Filip Krantz på Comotion tagit. Nu kööööör vi!

 

ateljelena-fotograf-film-webb-2 ateljelena-fotograf-film-webb-3 ateljelena-fotograf-film-webb-4 ateljelena-fotograf-film-webb-5 ateljelena-fotograf-film-webb-6

 

 

Ateljé Lena Photography, Fotograf, Ängelholm, Entreprenör