Ibland har jag uppdrag utanför mina vanliga hoods och denna gången tog reklambyrån Bubbla med mig till Stockholm.

Skolan Consensum med inriktning vård behövde ha nya bilder till utskick och hemsida.

Alla som känner mig vet ju hur oooootroligt glad jag är i sprutor och dylikt så det var ett under att jag inte svimmade typ… Men jag klarade mig! ;) Tur var väl det eftersom jag bara veckan innan var i Landskrona och trillade (ja kamerorna flög också) och det blir lite dyrt och smärtsamt att hålla på med i längden. Höften känns fortfarande som om jag är 80-år och snart behöver en höftoperation… Hmmm…

Hade jag svimmat så hade jag dock varit i goda händer! En hel del kunnig personal på plats.  De skrattade lite när jag nämnde att jag inte var helt förtjust i sprutor! Att fotografera sprutor en sak att ha dem i armen en annan… ;)

ateljelena-fotograf-consensum-webb-32 ateljelena-fotograf-consensum-webb-30ateljelena-fotograf-consensum-webb-35ateljelena-fotograf-consensum-webb-39ateljelena-fotograf-consensum-webb-44ateljelena-fotograf-consensum-webb-46 ateljelena-fotograf-consensum-webb-78ateljelena-fotograf-consensum-webb-51 ateljelena-fotograf-consensum-webb-59ateljelena-fotograf-consensum-webb-54ateljelena-fotograf-consensum-webb-93 ateljelena-fotograf-consensum-webb-91ateljelena-fotograf-consensum-webb-106 ateljelena-fotograf-consensum-webb-115

 

 

 

Fotograf Lena Evertsson, Ateljé Lena Photography, Lifestyle fotograf, Stockholm, Bubbla, Reklamfotograf