Jag har på sista tiden fått de roliga uppdragen att fotografera föreläsare till deras kommande event och föreläsningar. Det är alltså porträttfoto men också bilder som på något sätt kan beskriva vad det är de ska föreläsa om. Något i bilderna ska förtydliga vad de ska prata om och få rätt målgrupp att fastna! Vad attraherar ungdomar men också får föräldrar att bli intresserade?

När Torkild Sköld och Pamela von Sabljar som är några av Sveriges bästa föreläsare, ringde och ville ha bilder till deras föreläsning om hur det är att vara tonåring till föräldrar, skapade vi detta! :)

ateljelena-fotograf-pt-webb-2 ateljelena-fotograf-pt-webb-5 ateljelena-fotograf-pt-webb-9 ateljelena-fotograf-pt-webb-7 ateljelena-fotograf-pt-webb-11ateljelena-fotograf-pt-webb-13 ateljelena-fotograf-pt-webb-18ateljelena-fotograf-pt-webb-19

 

Canon 5D Mark III, Sigma art 50 mm 1,4

Fotograf i Ängelholm och Helsingborg