När Np Nilsson Villan behövde nya fotograferingar av deras villor var det viktigt att man skapade en stämning och ett sammanhang. Det skulle ju så klart inte vara ett tomt hus. Därför var det extra kul att de ville ha mig som fotograf. Som fotograf älskar ju jag som sagt när man får in något mänskligt i de flesta sammanhang. ;)

Då börjar bilderna leva och berätta en historia och att fotografera då är så givande. Och visst blir man sugen på att flytta in??? Ja jag blir i alla fall! Duktiga Jenny på Büro 2 lade upp riktlinjerna så känslan blev exakt vad kunden letade efter.

ateljelena-fotograf-npv-webb-6ateljelena-fotograf-npv-webb-3 ateljelena-fotograf-npv-webb-7ateljelena-fotograf-npv-webb-12ateljelena-fotograf-npv-webb-14 ateljelena-fotograf-npv-webb-16ateljelena-fotograf-npv-webb-28ateljelena-fotograf-npv-webb-32 ateljelena-fotograf-npv-webb-35ateljelena-fotograf-npv-webb-43 ateljelena-fotograf-npv-webb-48ateljelena-fotograf-npv-webb-53 ateljelena-fotograf-npv-webb-52ateljelena-fotograf-npv-webb-56 ateljelena-fotograf-npv-webb-58ateljelena-fotograf-npv-webb-65 ateljelena-fotograf-npv-webb-69

 

Alla bilder tagna med Canon 5D Mark III och objektiv Canon 24-70 mm 2,8

Villafotografering, Fotograf Ängelholm, Ateljé Lena, NP NIlsson Villan, Buro 2,