Jag brukar aldrig säga att jag är en produktfotograf egentligen eftersom jag dör en smula när man ska fotografera prylar mot en vit bakgrund och frilägga. Om man däremot får lov att använda prylarna i sitt rätta sammanhang då snackar vi om något helt annat! Då skapar jag som fotograf en stämning där iakttagarna kan känna igen sig och vill ha dem på det sättet istället. Mycket roligare och mycket kreativare! :)

Dessa bilderna har jag tagit åt Janssondata som ska uppdatera sin hemsida och vill bygga en känsla istället för att bara visa prylarna rakt upp och ner. Här visas Mac i hemmet, på jobbet och i butiken.

Och vem blir inte sugen på en gullig MacBook, Apple Watch och de nya iPad Pro? För att inte prata om de snygga väskorna och fodralen från P.A.P.!!!

Tack till alla modeller som ställt upp!

 

ateljelena-fotograf-janssondata1-webb-23 ateljelena-fotograf-janssondata1-webb-27 ateljelena-fotograf-janssondata1-webb-67ateljelena-fotograf-janssondata1-webb-49ateljelena-fotograf-janssondata1-webb-63 ateljelena-fotograf-janssondata1-webb-61ateljelena-fotograf-janssondata2-webb-3ateljelena-fotograf-janssondata2-webb-6 ateljelena-fotograf-janssondata2-webb-9 ateljelena-fotograf-janssondata2-webb-15 ateljelena-fotograf-janssondata2-webb-27ateljelena-fotograf-janssondata3-webb-1 ateljelena-fotograf-janssondata3-webb-6 ateljelena-fotograf-janssondata3-webb-13 ateljelena-fotograf-janssondata3-webb-25

 

 

Ateljé Lena photography, fotograf i Ängelholm och Helsingborg, Fotografera i miljö, produktfoto, Janssondata , produktfoto, Apple