Man är ute på diverse olika uppdrag som fotograf. I detta fallet var det Elbolaget i Helsingborg som behövde nya bilder till deras hemsida.

Jag kan också meddela att inte ens fotografen slipper hjälm och gul väst. ;) Önskar jag haft en behind the scene-bild att bjuda på för det hade piggat upp det mesta!

Just när jag fotograferar uppdrag som detta vill jag att olika delar av företagets verksamhet ska synas, människorna i dess rätta miljö, så naturligt men samtidigt så snyggt som möjligt. Vissa planerar jag medan andra kommer spontant. Kan ni gissa vilka?

AB_ateljelena-fotograf-elbolaget-48 AB_ateljelena-fotograf-elbolaget-54 ateljelena-fotograf-elbolaget-41 ateljelena-fotograf-elbolaget-50

 

 

 

 

Fotograf Ängelholm, Helsingborg, Företagsfoto, Lifestylebilder, Fotograf Lena Evertsson