I dagarna kom Ängelholms nya B2B magasin ut och jag har fotat och skrivit till några av artiklarna i EHLM som den kallas.

Och visst är den snygg! Här kan ni se det första numret i sin helhet: EHLM1601

Tänkte ändå bjuda på några av bilderna jag tog för magasinet på bland annat Englamust och Sikrot Restaurang. Kan varmt rekommendera både musten och maten!  Och vad gör man när det inte direkt är säsong för äpplen på träden? ;)

ateljelena-fotograf-englamust-6ateljelena-fotograf-englamust-2 ateljelena-fotograf-englamust-3 ateljelena-fotograf-englamust-9ateljelena-fotograf-englamust-16 ateljelena-fotograf-englamust-8ateljelena-fotograf-englamust-28 ateljelena-fotograf-englamust-22ateljelena-fotograf-englamust-34ateljelena-fotograf-englamust-44 ateljelena-fotograf-englamust-41ateljelena-fotograf-englamust-45ateljelena-fotograf-englamust-40ateljelena-fotograf-sikrot-59 ateljelena-fotograf-sikrot-24 ateljelena-fotograf-sikrot-26ateljelena-fotograf-sikrot-18 ateljelena-fotograf-sikrot-50ateljelena-fotograf-sikrot-3ateljelena-fotograf-sikrot-34 ateljelena-fotograf-sikrot-28ateljelena-fotograf-sikrot-10ateljelena-fotograf-sikrot-15ateljelena-fotograf-sikrot-19 ateljelena-fotograf-sikrot-20ateljelena-fotograf-sikrot-51 ateljelena-fotograf-sikrot-52

 

 

Redaktionellt, Fotograf i Ängelholm, EHLM, Business magasin, Företagsfotograf, Lifestylefotograf, Mat, porträttfotograf, Ateljé Lena Photography