Så här dagen innan midsommar och stundande semestrar vill jag bjuda på vår lilla tripp till Amalfikusten i Italien. Wow tänker ni! Kul! Ja det hoppas jag att ni ska tycka för det var en riktigt bra resa trots små missöden som ett borttappat bagage (som iofs resulterade i ett av de bästa skratten på länge när Niklas fick låna mitt kanariegula nattlinne), p-bot, inställt flyg och lite annat smått och gott. Röd flagg på beachen för att det var för blåsigt hann vi också med. Som vi säger; Det blir inte kul om inte det händer något! ;)

Resan gick från Köpenhamn till Rom där vi bara mellanlandade på resan ner, via Neapel och i bil (en cab ska tilläggas för det är ett fantastiskt sätt att uppleva kustremsan i) vidare till Sorrento, Positano, Amalfi, Capri, Navarano, Pompeji och avslutades med några dagar i Rom.

Ni som har hela semestern framför er och inte vet vad ni ska göra så kommer här tips! :)

Förutom att se kustremsan i bil med mycket hög musik på (helst en cab då) missa inte Pompeji, Colosseum, äta italiensk glass, pasta vongole, dricka prosecco på en takbar (helst varje dag) för då kan man inte misslyckas med en resa vad som än händer! Ha hatt (hatt är ett måste för semester-feeling), andas in och känna doften av citronodlingar, titta upp, titta ner (för då kittlar det tydligen i pungen om man har en sådan… ;)), plocka apelsiner, hoppa i sängen (kanske roligast om man är 8 år), köpa frukt och tomater utmed vägen och gå i gränderna i Rom för att hitta den där restaurangen som vet hur man behandlar damers handväskor, nämligen genom att ställa en liten kudde bredvid stolen där dessa läggs. I like!

(Tyvärr kan jag inte bjuda på en bild på Niklas i nattlinne här men den bilden finns på instagram @ateljelena om någon är nyfiken ;))

Resan var dessutom vår 10-åriga bröllopsdagsresa! Puss på oss! <3

ateljelena-amalfi-webb-2ateljelena-amalfi-webb-3ateljelena-amalfi-webb-5 ateljelena-amalfi-webb-6ateljelena-amalfi-webb-7ateljelena-amalfi-webb-11 ateljelena-amalfi-webb-15ateljelena-amalfi-webb-12ateljelena-amalfi-webb-16ateljelena-amalfi-webb-21 ateljelena-amalfi-webb-22ateljelena-amalfi-webb-27 ateljelena-amalfi-webb-23ateljelena-amalfi-webb-25 ateljelena-amalfi-webb-32ateljelena-amalfi-webb-29 ateljelena-amalfi-webb-30ateljelena-amalfi-webb-41ateljelena-amalfi-webb-42 ateljelena-amalfi-webb-43ateljelena-amalfi-webb-45ateljelena-amalfi-webb-47 ateljelena-amalfi-webb-48ateljelena-amalfi-webb-52 ateljelena-amalfi-webb-54ateljelena-amalfi-webb-56ateljelena-amalfi-webb-64ateljelena-amalfi-webb-66 ateljelena-amalfi-webb-67ateljelena-amalfi-webb-65 ateljelena-amalfi-webb-69ateljelena-amalfi-webb-74ateljelena-amalfi-webb-76 ateljelena-amalfi-webb-77 ateljelena-amalfi-webb-88 ateljelena-amalfi-webb-90ateljelena-amalfi-webb-92 ateljelena-amalfi-webb-91ateljelena-amalfi-webb-95 ateljelena-amalfi-webb-96ateljelena-amalfi-webb-98 ateljelena-amalfi-webb-99ateljelena-amalfi-webb-100 ateljelena-amalfi-webb-105ateljelena-amalfi-webb-114 ateljelena-amalfi-webb-123ateljelena-amalfi-webb-130 ateljelena-amalfi-webb-133ateljelena-amalfi-webb-140ateljelena-amalfi-webb-143 ateljelena-amalfi-webb-145ateljelena-amalfi-webb-148 ateljelena-amalfi-webb-149 ateljelena-amalfi-webb-150 ateljelena-amalfi-webb-151

 

Resefoto, Amalfikusten, Italien, Rom, Capri, Fotograf Ängelholm, Lena Evertsson, Ateljé Lena Photography, våra fina handdukar kommer från Camp Cirrus