Det är lika roligt varje gång att fotografera för Ängelholms Näringsliv och för turistdelen. Denna gången är det Kattegattleden och turistguiden som skulle fotograferas! Familjen Jacobsson var snälla och ställde upp på bägge fotograferingarna. :) Tack för det! Avslappnade modeller och vackert ljus är a och o för att lyckas med en fotografering.

ateljelena-fotograf-turistguide-webb-6 ateljelena-fotograf-turistguide-webb-1ateljelena-fotograf-turistguide-webb-10ateljelena-fotograf-turistguide-webb-15ateljelena-fotograf-naringslivet-cykel-webb-5 ateljelena-fotograf-naringslivet-cykel-webb-7 ateljelena-fotograf-naringslivet-cykel-webb-12 ateljelena-fotograf-naringslivet-cykel-webb-17 ateljelena-fotograf-naringslivet-cykel-webb-19

 

Fotograf i Ängelholm, Ängelholms Näringsliv, Turist i Ängelholm, Besöka Ängelholm, Kattegattleden, Turistguide Ängelholm, Lifestyle-fotograf, Ateljé Lena Photography