ateljelena-fotograf-fuji-28 ateljelena-fotograf-fuji-27

Ok jag är verkligen ingen fototekniknörd som måste haka på alla trender och jag brukar inte heller göra inlägg som är direkt tekniska. Jag är nämligen mer en känslofotograf som jag kallar det. :)

Därför kan jag ärligt också erkänna att jag bara gick på magkänslan när jag spontanköpte en ny kamera. Att det råkade vara värsta hipsterkameran var något mina (något coolare) kollegor på Way Up North (en stor mega konferens med några av världens bästa bröllopsfotografer samlade) upplyste mig om. Jag bara höll i den och testade och kände att jag länge letat efter något smidigare att bära med mig. Något som får mig att inte känna att jag jobbar trots att jag bär en kamera med mig. Missförstå mig rätt, jag älskar mina Canon men de är ganska tunga att bära runt på för en pygmée som jag.

Med min nya Fuji kände jag direkt att jag på en höstpromenad mer än gärna plockar med mig en kamera! Att jag dessutom känner mig som en av the cool kids är bara en bonus. ;) Kommer garanterat att köpa fler objektiv så jag kan använda den mer så småningom. Just nu ska jag bara njuta av att fota för min egen skull! Är ju ingen naturfotograf men det kan vara härligt det med.

ateljelena-fotograf-fuji-webb-2 ateljelena-fotograf-fuji-webb-4 ateljelena-fotograf-fuji-webb-6ateljelena-fotograf-fuji-webb-5 ateljelena-fotograf-fuji-webb-7 ateljelena-fotograf-fuji-webb-8 ateljelena-fotograf-fuji-webb-9 ateljelena-fotograf-fuji-webb-11 ateljelena-fotograf-fuji-webb-14 ateljelena-fotograf-fuji-webb-16 ateljelena-fotograf-fuji-webb-31ateljelena-fotograf-fuji-webb-18 ateljelena-fotograf-fuji-webb-19 ateljelena-fotograf-fuji-webb-32

Fotograf Ängelholm och Helsingborg, Ateljé Lena Photography, Lifestyle-fotograf