Att fotografera porträtt är verkligen något jag brinner för och verkligen tycker är så kul. Varför? Jo, när jag fotograferar porträtt så lägger jag stor vikt vid att få fram personligheten. Ibland har jag inte så lång tid på mig och det gäller därför att snabbt få en kontakt och relation med den som sitter framför kameran. Har jag längre tid på mig så försöker jag lära känna personen men oavsett måste jag skapa en avslappnad stämning genom att fråga, skratta och vara öppen. Jag som fotograf måste bjuda på mig själv annars händer ingenting. Jag vill ju att man ska tycka det är kul att bli fotograferad, inte som att gå till tandläkaren som många jämställer det med ibland…

I detta fallet hörde Lena från Landskrona karnevalen av sig och behövde bilder på projektgruppen och som alltid när det är några stycken som ska fotas så har jag inte så mycket tid på mig.

Så här kan resultatet bli! :)

ateljelena-fotograf-lakarneval-webb-4 ateljelena-fotograf-lakarneval-webb-2 ateljelena-fotograf-lakarneval-webb-1 ateljelena-fotograf-lakarneval-webb-3 ateljelena-fotograf-lakarneval-webb-5 ateljelena-fotograf-lakarneval-webb-6 ateljelena-fotograf-lakarneval-webb-7 ateljelena-fotograf-lakarneval-webb-8 ateljelena-fotograf-lakarneval-webb-9 ateljelena-fotograf-lakarneval-webb-10

 

 

Porträttfotograf i Ängelholm Helsingborg Landskrona, Fotograf Lena Evertsson, Ateljé Lena Photography, Landskrona Karnevalen, porträtt, gruppfoto, portrait photographer