Vad gör man i december när ett företag behöver nya porträttbilder, gruppbild samt lifestylebilder? Vädret kan man inte direkt förlita sig på och även om Skillway HR och Search, har ett grymt fint kontor så finns inte alltid ytorna för att ta snygga gruppbilder. Jo man kan hyra in sig på diverse coola locations och i detta fallet tyckte jag att Oxhallen var ett perfekt ställe! Här finns yta så jag får plats med blixtar och dessutom snygga väggar som agerar bakgrund. Jag gillar att bilderna blir enhetliga och i samma ton på en hemsida så att man håller en röd tråd. Rena och enkla bakgrunder uppskattar ögat och fotografen. :)

Tjejerna på Skillway har alla samma mål och drar åt samma håll men de har olika styrkor och olika medel för att ta sig dit. Alla har de sina olika personligheter och som fotograf strävar jag alltid efter att det ska synas. Gruppbilder är alltid spännande att få till så att alla blir nöjda samt att få till något som skapar intresse! De som känner mig vet att jag inte är såååå förtjust i ”rakt upp och ner-bilder” utan vill hellre hitta på något annat. Kan man samtidigt förmedla människorna och företagets värdegrund så mår jag extra bra.

Skillway vann årets Stjärnföretagare i NV-Skåne och kom på 3:e plats i den nationella tävlingen vilket bevisar att de verkligen vet vad de pratar om. Jag är stolt att få vara en del av deras fortsatta business-resa.

ateljelena-fotograf-skillway-srgb-94-webbateljelena-fotograf-skillway-srgb-1 ateljelena-fotograf-skillway-srgb-54-webbateljelena-fotograf-skillway-srgb-89-webbateljelena-fotograf-skillway-srgb-27-webb ateljelena-fotograf-skillway-srgb-39-webbateljelena-fotograf-skillway-srgb-2ateljelena-fotograf-skillway-srgb-86-webb

 

 

Fotograf i Ängelholm och Helsingborg, Företagsfoto, Skillway, Ateljé Lena Photography, Oxhallen, Porträttfoto, Gruppbild företag, HR och Search, Fotograf Lena Evertsson